Skip to main content

2019 / 2020

13. leden 2020

Vážení zákazníci,

děkujeme Vám za další úspěšný rok, tentokrát ten s názvem 2019. Ani v loňském roce náš celkový růst nebyl menší než dvouciferné číslo.


Je vždycky dobré se ohlédnout do minulosti, ale lpět na ní se určitě nevyplácí. V minulosti musíme hledat zkušenosti a poučení pro budoucnost.
Jak říká klasik: „Kdo chvíli stál, už stál opodál“.

Loňskému roku již definitivně odzvonilo a je před námi rok nový. Mnozí ekonomové upozorňují na blížící se krizi. Slovo krize působí možná až příliš vulgárně, jednoduše ekonomika trochu zpomalí.
Trh se očistí, nastane snad větší rovnováha co se týče nezdravé nezaměstnanosti kolem 2% a připravené firmy vyjdou z daného ekonomického zpomalení ještě silnější. 

Letos máme před sebou opět několik ambiciózních cílů. V Německu budeme nově působit pod značkou www.markierung-JAC.de, aby webové stránky více odpovídaly našemu zaměření v daném regionu.

Náš eshop www.jaclean-eshop.cz se začíná zajímavě vyvíjet a rostou nám významně počty objednávek. V roce 2020 by tomu nemělo být jinak. Hlavní naší činností je ale samozřejmě provádění podlah, značení a hloubkového čištění pro partnery v České a Slovenské republice.

I letos budeme vidět a slyšet v oborových časopisech, hned v dalším vydání Světa průmyslu se můžete těšit na náš článek.

Každá firma je jen tak dobrá, jak dobří jsou její zaměstnanci. Můžete mít perfektní myšlenku, skvělý marketing, výborný obchod, ale pokud výsledná služba na místě u zákazníka není kvalitní, vše předešlé přijde vniveč.
Proto patří můj dík i všem našim zaměstnancům, jste pro mne jedničky.

Jiří Janouš, J.A.Clean

J. A. CLEAN spol. s r.o.

Pavlovice 88 (u Vlašimi)
+420 725 446 692
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pobočka Brno
Zábrdovická 872/9, 615 00 Brno - Židenice

IČ: 24736554
DIČ: CZ24736554
Datová schránka: t63ugk8.